Σελίδες

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

«Κλειδώνουν» με τον Αγοραστό

Χωρίς να χρονοτριβεί ο κ. Κ. Αγοραστός κλείνει τους υποψηφίους του και όπως μαθαίνουμε ήδη σημαντικά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας έχουν «κλειδώσει». Ανάμεσά τους ο νυν προϊστάμενος Α/βαθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Λιάπης, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κ. Δεσπόπουλος, ο οικονομολόγος κ. Χρ. Καγιάννης, η μηχανικός κ. Ελένη Σταυροθεοδώρου, ενώ εδώ και καιρό είχαν πει το «ναι» ο…αντινομάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος, η έπαρχος Ελασσόνας κ. Μ. Μαμάρα και ο αγροτοσυνδικαλιστής κ. Χρ. Σιδερόπουλος.

Την ίδια ώρα κοινής αποδοχής πρόσωπο θεωρείται ο κ. Αθανάσιος Παιδής όχι μόνο στην επαρχία Ελασσόνας άλλα και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και των Τρικάλων, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα κατέβει με το ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού. Επιχειρηματίας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Πάλης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου  Παλαίστρα, ο κ. Παιδής είναι αναμφισβήτητα μια δυνατή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού.

Επίσης «κλειδωμένη» θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων κ. Μιχάλη Σακελλάρη, στο ψηφοδέλτιο του κ. Κ. Αγοραστού, ο οποίος με σταθερές και προσεγμένες κινήσεις στήνει το ψηφοδέλτιό του. Με ονόματα πάντως σαν των κ.κ. Παιδή και Σακελλάρη είναι βέβαιο ότι αποκτά δύο σημαντικά εργαλεία στην προσπάθεια να κερδίσει τη νίκη στις 7 Νοεμβρίου.

Απο το paidis.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου