Σελίδες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Aδειασε ο Σαμαράς τον Αγοραστό για τον λιγνίτη στην Ελασσόνα!!!

Υπέρ της αξιοποίησης των λιγνιτικών πεδίων της χώρας από ιδιώτες τάχθηκε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας “Κεφάλαιο”.

 Με την τοποθέτησή του αυτή ο κ. Σαμαράς ανάβει φωτιά στην περιοχή της Ελασσόνας αφού το κόμμα του τάσσεται και επίσημα πλέον υπέρ της αξιοποίησης του κοιτάσματος, κάτι που προωθούσε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια ως κυβέρνηση.

 Αν μη τί άλλο η τοποθέτηση Σαμαρά δημιουργεί σοβαρότατο πρόβλημα στον υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματος κ. Κ. Αγοραστό, που πριν λίγες μέρες μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής είχε ταχθεί αναφανδόν κατά της αξιοποίησης των κοιτασμάτων του Δομένικου, αλλά και στους βουλευτές κ.κ. Μ. Χαρακόπουλο και Χρ. Ζώη που επίσης το προηγούμενο διάστημα είχαν  ταχθεί κατά της αξιοποίησης των κοιτασμάτων.

ESEIS KYRIE AGORASTE THA PATE KONTRA STON POEDRO TOU KOMMATOS H STOUS PSIFOFOROUS SAS ? MPOREITE NA MAS VOITHISETE ,GIATI EKLOGES PLISIAZOUN KAI PREPEI KAI EMEIS NA DOUME TI THA KANOUME .
H THA MAS KANETE ESEIS MAYROUS ME TO LIGNITI H EMEIS ESAS ME THN PSIFO MAS .

2 σχόλια: