Σελίδες

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

"Στηρίζουμε Γιώργο Πασχόπουλο"

"Εμείς, οι παρακάτω υπογράφοντες και αποτελούντες την πλειοψηφία των εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ποταμιάς (9 από τα 17 συνολικά μέλη), επιθυμούμε με την παρούσα, να γνωστοποιήσουμε στο αναγνωστικό κοινό σας, στους Δημότες του Δήμου μας αλλά και σ’ αυτούς του αυριανού Δήμου Ελασσόνας και φυσικά εν’ όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών, τα εξής:

 Τη σύσσωμη στήριξή μας και καθολική αποδοχή της υποψηφιότητας του Γιώργου Πασχόπουλου, αφού στο πρόσωπό του βλέπουμε ξεκάθαρα την ελπίδα και την προοπτική για το μέλλον του νέου Δήμου Ελασσόνας.
Ενημερώνουμε επίσης, όλους τους Δημότες του Δήμου Ποταμιάς που μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, ότι η θέση μας αυτή είναι καθαρά αυτοδιοικητική και σε καμιά περίπτωση κομματική.

 Είναι επίσης η πλέον αντιπροσωπευτική του συνόλου των μελών του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αφού υπογράφεται από την πλειοψηφία του και ταυτόχρονα βρίσκει αποδοχή σε δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων του Δήμου Ποταμιάς. Ακόμη, διευκρινίζουμε ότι η όποια τοποθέτηση του σημερινού Δημάρχου Ποταμιάς κ. Μήσιου Αθανάσιου, αφορά αποκλειστικά στις προσωπικές του επιλογές και φυσικά δεν εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών αιρετών του Δήμου μας και τις απόψεις των δημοτών που εκπροσωπούμε.

 Τέλος, καθίσταται σαφές ότι τα προαναφερθέντα αποτελούν ξεκάθαρη δήλωση συμπαράταξης με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Πασχόπουλο και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν προσπάθεια προσπορισμού προσωπικού-εκλογικού οφέλους, ούτε φυσικά έμμεση κατάθεση υποψηφιοτήτων, αρμοδιότητα και ευθύνη αποκλειστικά του Υποψηφίου Δημάρχου και του Συνόλου της Τοπικής Κοινωνίας την οποία κληθήκαμε εντίμως να εκπροσωπούμε και επαρκώς να υπηρετούμε".

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΤΑΜΙΑΣ:

1. ΧΡΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)           

2. ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ   (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤ.  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ)           

3.  ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                                        (ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Α.Π.Η.)

4.   ΖΑΡΛΑΔΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                            (ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)

5.   ΧΑΣΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ                                                                      (ΓΡΑΜΜ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)

6.   ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ                                                 (ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ)

7.   ΔΑΛΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                 (ΠΡ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)                                                             

8.   ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΑΘ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  (ΑΝΤΙΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ)  
9.   ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΑΝΔΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                    (ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου