Σελίδες

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Σήμερα στις 18:00 !!! )


Σήμερα στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.  Ώρα έναρξης 18.00 να είστε όλοι εκεί...Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και πλατεία δεν είναι μόνο του Συντάγματος, υπάρχουν εκατοντάδες πλατείες σε όλες τις μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα...Βγείτε έξω....πηγαίνετε στις πλατείες της πόλης σας.....ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕ....εχουμε δικαιωμα να ακουστουμε...στην τελική ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!!!!

Η πόλη μας με την σειρά της δηλώνει και αυτή ειρηνικά την αγανάκτησή της κατά της κρίσης. Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.
...
Διευκρινιστική δήλωση:
Δημιουργήσαμε μία εκδήλωση παράλληλα με την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα για να βρεθούμε ειρηνικά και να δείξουμε ότι δεν σκεφτόμαστε ατομικά. Ότι είμαστε ένα ενωμένο μεγάλο κομμάτι και μπορούμε να αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει. Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.

Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε. Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Όπως όλοι σας, είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

 !!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 18:00 !!! 


http://www.facebook.com/event.php?eid=169541006439030&ref=notif&notif_t=event_invite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου