Σελίδες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα Xρ. Καραγιάννη

Πηγή : elassona-city.gr
"Οι συνεργάτες μου κι εγώ, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις φίλες και τους φίλους που μας ψήφισαν αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν και προσβλέπουν σε μας.Η διαχρονική εμπιστοσύνη στο συνδυασμό μας και το υψηλό εκλογικό ποσοστό που πήραμε για μια ακόμη φορά, μας οπλίζουν με θέληση, δύναμη και αισιοδοξία για την τελική μάχη της δεύτερης Κυριακής. Μια καθοριστική μάχη η οποία θα κρίνει το παρόν και το μέλλον του Ενιαίου Δήμου Ελασσόνας. Η ψήφος στον συνδυασμό μας, είναι ψήφος ευθύνης, ελπίδας και προοπτικής. Είναι ψήφος που θα αποτρέψει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η αναπτυξιακή ακινησία της απερχόμενης δημοτικής αρχής σε ολόκληρη την τωρινή Επαρχία Ελασσόνας.

 Απευθύνουμε αγωνιστικό και δημοκρατικό κάλεσμα σε όλες τις συνδημότισσες και σε όλους τους συνδημότες και τους καλούμε να στοιχηθούν μαζί μας για ένα Δήμο της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής.

 Για ένα Δήμο που θα υπερασπίζεται με σθένος και μαχητικότητα τα συμφέροντα των πολιτών και θα διαμορφώνει συνθήκες ισόρροπης ενδοπεριφερειακής ανάπτυξης μέσα στην κρίση. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες του νέου Δήμου Ελασσόνας θα δώσουν μια μεγάλη και καθαρή νίκη στο συνδυασμό μας. Όλοι ενωμένοι και δυνατοί θα πετύχουμε".

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Καραγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος
Ενιαίου Δήμου Ελασσόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου