Σελίδες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νικητής μετά από έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα βγήκε ο Συνδυασμός ‘Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία’ και ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Γιώργος Πασχόπουλος.
     Η τεράστια αποδοχή του Συνδυασμού μέσα στον Δήμο Ελασσόνας, με 900 ψηφοδέλτια επιπλέον από τον δεύτερο συνδυασμό, είναι η περίτρανη απόδειξη της ευρείας αποδοχής τόσο του έργου της Δημοτικής Αρχής, όσο και του προσώπου του Δημάρχου.
    Ο Δήμος Ελασσόνας, οι πολίτες του οποίου έχουν βιώσει και την 8ετία Καραγιάννη και ήταν οι αποδέκτες της πολιτικής της Δημαρχίας του Γιώργου Πασχόπουλου, έδωσαν 51% στο Συνδυασμό ( έναντι 40,86% ) και το μήνυμα σε όλο τον ενιαίο Δήμο Ελασσόνας για το ποιος είναι κατάλληλος να εγγυηθεί την χρηστή διοίκηση του νέου Δήμου.
     Η Ελασσόνα εκτίμησε το έργο της Δημοτικής Αρχής και τίμησε το Δήμαρχό της, Γιώργο Πασχόπουλο, και το Συνδυασμό, ο οποίος εάν δεν ίσχυε ο νέος γεωγραφικός χάρτης θα ήταν από σήμερα, Δήμαρχος του νέου Δήμου.
     Εξίσου σημαντική ήταν και η καταγραφή των ψήφων του Συνδυασμού και στα υπόλοιπα εκλογικά τμήματα δίνοντας το προβάδισμα στον Συνδυασμό σημαντικής διαφοράς από τον δεύτερο και την πρωτιά σε 19 συμβούλια Τοπικής Κοινότητας και 4 από τα 5 συμβούλια Δημοτικής Κοινότητας.
Στην Ελασσόνα, στην Κρανιά, την Τσαριτσάνη και τη Βερδικούσια.
     Η αξιοπιστία και η δυναμική του Δημάρχου Ελασσόνας καταγράφηκε με τον καλύτερο τρόπο στο εκλογικό αποτέλεσμα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου